MENU
AL
REZERVONI TANI +355 686952996
REZERVONI TANI
2

Restoranti i pozicionuar më së miri me pamjen mbi pishinë, në një ambjent elegant dhe shërbim përfekt deri në detaj. Produket tona jane gjithmone te fresketa, peshk i detit Adriatik, perime organike.

Në stinën e Verës sherbejmë konceptin All-inclusive (gjithëperfshirës) me bufe të hapur me shije te larmishme, gjithmonë të freskëta dhe me dekorime moderne.

Ekipi i kuzhinës i kushton shumë vëmendje prodhimeve sezonale vendore, ku bazohet menuja jonë elegante e cila ofron pjata dhe gatime Mesdhetare dhe Shqiptare me një ndjesi moderne.