MENU
AL
REZERVONI TANI +355 686952996
REZERVONI TANI
2

Eksperienca unike - një shikim paraprak

Eksperienca në Hotel

 • Aktivitete me tema
  • Hapësira e restorantit, do të ketë cdo javë netë me tema të ndryshme – Nata Shqiptare, Mesdhetare, apo netë të ndryshme ndë
  • Programe animacioni- Argetim familjar
  • Aktivitete sportive
  • Darka private apo sociale nën perendimin e diellit

Eksperienca Lokale

 • Nata Shqiptare
 • Eskursione- Shqiperia Antike
 • Degustim Verash dhe Agroturizëm
 • Udhëtime me anije, në gjire të ndryshme të Detit Adriatik