MENU
AL
REZERVONI TANI +355 686952996
REZERVONI TANI
2

Paketa Elegante

Rezervoni 4 netë qëndrimi dhe merrni natën e 5-të falas.

E vlefshme për qëndrime nga 1 Maj deri 1 Korrik 2021 dhe nga 1 Shtator deri në 1 Tetor 2021

Oferta përfshin:

– 4 netë qëndrimi minimalisht

REZERVONI TANI

Family First

FËMIJËT QËNDROJNË FALAS 

Ne duam që mysafirët tanë më të vegjël të kenë pushimet më të mira, ndërsa prindërit të shijojnë pushimet e merituara!

Rezervoni një qëndrim 7-natë dhe keni deri në dy fëmijë nën moshën 12 vjec të qëndrojnë falas. E vlefshme për qëndrime nga 1 Maj deri 1 Korrik 2021 dhe nga 1 Shtator deri në 1 Tetor 2021

Oferta përfshin:

– 7 netë qëndrimi minimalisht në dhomën Familjare Luksoze

REZERVONI TANI

Paketa Marbella

E vlefshme për qëndrime nga 1 Maj deri 1 Korrik 2021 dhe nga 1 Shtator deri në 1 Tetor 2021

Oferta përfshin:

– 4 netë minimalisht qëndrimi në dhomën Elegante Luksoze

– 8% zbritje në cmimet tona më të mira të disponueshme

– Transferim falas në një drejtim nga aeroporti / porti

REZERVONI TANI