MENU
AL
REZERVONI TANI +355 686952996
REZERVONI TANI
2

Dhomat Standard

Këto dhoma ofrojnë një hapësirë të qetë dhe komode, tërësisht të pajisura me një dekor natyral. Dhomat tona standarte janë për një pushim të rehatshëm dhe të paharrueshme.

REZERVONI TANI

Dhomat Familjare Deluks

Dhomat Familjare Deluks janë ideuar për pushimet përfekte të familjes tuaj, me ballkone që shikojne mbi detin Adriatik. Pamja nga lulishtja është gjithashtu e mrekullueshme.

REZERVONI TANI

Dhomat Elegante Deluks

Hapësirë dhe atmosferë e këndshme, e ideuar posacërisht që t’ju ofrojë cdo gjë që ju keni nevoje për të pushuar me klas.

REZERVONI TANI